Lenteactie 2020 na COVID-19

OPROEP om HULP voor BANGLADESH

Coronavirus ook in Bangladesh
Ook mensen in Bangladesh worden getroffen door het Coronavirus. Anders dan bij ons, zijn er alleen in grote steden voorzieningen. Veel gezinnen van onze Sun Children zijn arm en de meeste huishoudens draaien op inkomsten, die nu niet of nauwelijks meer binnenkomen.

Rickshaws hebben geen klanten meer en dagloners hebben geen werk. Daardoor hebben ze nu als gevolg daarvan geen eten. De overheid deelt voedselpakketten uit in de hoofdstad, maar niet daarbuiten. Onze partner RSC [Rights and Sight for Children] die het Sun Child Programma draait maakt zich op om voor de gezinnen die binnen hun programma vallen, waar nodig, ook voedselpakketten, aangevuld met een hygieneset uit te gaan delen. Daarvoor is hun budget echter niet toereikend.

Voor een maand eten is ongeveer €20,- per gezin nodig.
Perspective 3000 maakte alvast € 1500,- over [naar 2 verschillende projecten], maar dat is bij lange na niet genoeg. Na een oproep via onze donoren ontvingen we gelijk een prachtig bedrag van ruim € 1700,-. Hierdoor hebben 160 gezinnen alvast een maand te eten.

Helpen jullie ons om dit bedrag verder aan te vullen? Elke euro is er een.
Wij zorgen dan dat 100% van jullie donatie bij hen terecht komt.
Alvast bedankt en delen met jullie achterban mag natuurlijk ook.

Helaas gooit het Coronavirus roet in het eten. Daarvoor zetten wij alle etentjes stop, tot het weer veilig is om bij elkaar te komen. De volgende keer organiseren wij een heerlijk Nepalees diner, waarbij wij voor jullie koken.

  • xx – 2020
  • Inloop om 18 uur en start om 18.30 uur.
  • Deelname nog steeds voor € 25,-, maar meer is natuurlijk altijd welkom.
  • We eten dit keer om de Aktiviteitenhal van de Sathjya Uddhyan School te realiseren.

Ook in Nepal heerst het Coronavirus. Alle kinderen van de Sathjya Uddhyan School zijn naar huis, op de paar na, die geen thuis hebben. Zij verblijven met Rashmi op de school.

Rashmi liet ons wel weten dat iedereen tot nog toe gezond is en dat de organisaties, die b.v. de lonen betalen, dat gewoon blijven doen. Wil je meer weten over dit project, kijk dan op de projectpagina van onze website.

De hal kost € 25.000,-
Reeds gerealiseerd € 12.517,-
Nog nodig € 12.483,-

This post is also available in: English (Engels)